Efterlysning: Oddsede for 50.000 kr med stjålne dankort – har du set de to mænd?

DEL
Politifoto

To mænd fik i september sidste år stjålet deres dankort, hvorefter der blev oddset for mange tusinde kroner med kortene. Østjyllands Politi viser nu offentligheden overvågningsbilleder af to mænd, der har brugt dankortene, i håb om at det kan føre til opklaring af sagen.

Det var den 2. september 2017, at en 20-årig mand tog en pirattaxa efter en bytur i Aarhus. Betalingen skulle foregå ved hjælp af en særlig scanner i bilen, og det er tilsyneladende lykkedes chaufføren at aflure pinkoden og stjæle dankortet efterfølgende.

Samme aften fik en 31-årig mand stjålet sit dankort på et tidspunkt i Aarhus C. Her havde gerningsmanden åbenbart også afluret koden.

I hvert fald blev der efter tyveriet oddset for over 50.000 kroner på begge kort flere steder i Aarhus-området, inden de blev spærret. På den 31-åriges kort blev der ligeledes hævet 5.000 kroner i en hæveautomat.

Østjyllands Politi har under efterforskningen fundet overvågningsbilleder af to mænd, der har brugt kortene kort tid efter tyverierne.

Kender du mændene, eller har du oplysninger i sagen, bedes du ringe til politiet på tlf. 114.

DEL