Forside 112 Formodet gerningsmand til to påsatte brande i Silkeborg anholdt

Formodet gerningsmand til to påsatte brande i Silkeborg anholdt

(Foto: Kim Matthäi Leland/politi.dk)

Midt- og Vestjyllands Politi har her til aften anholdt en mand for to tilfælde af brandstiftelse. En person, der opholdt sig i den lejlighed, der blev sat ild til, er kørt til behandling på sygehuset.

En patrulje fra Midt- og Vestjyllands Politi opdagede kort før klokken 21.00 kraftig røg fra en lejlighed på Drewsensvej i Silkeborg og da de standsede ved bygningen kunne de se en mand løbe derfra. 

Røgdykkere fandt en mand i lejligheden, der straks blev kørt til behandling på sygehuset. Politiet er ikke bekendt med mandens tilstand.

Kort efter den første brand fik politiets patrulje igen kontakt til den formodede gerningsmand, en 49-årig mand, der nu var i gang med at sætte ild i en opgang på Bindslevs Plads. Han blev anholdt på stedet, sigtet for begge tilfælde af brandstiftelse. 

Midt- og Vestjyllands Politi er fortsat til stede i området med både kriminalteknikere og hundepatruljer, der er i gang med den indledende efterforskning.

– Den 49-årige mand forventes at blive fremstillet i grundlovsforhør tirsdag, og der vil formentlig blive begæret dørlukning. Af den årsag har politiet ikke yderligere oplysninger i sagen,oplyser politiet.

Tidligere artikelMand fængslet for at lokke intime billeder fra mindreårige piger
Næste artikelNy undersøgelse: Børn på Julemærkehjem er ekstra udsatte