Lukas Graham vender hjem til Grøn 2018

DEL
Pressefoto

Lukas Graham vender hjem til der, hvor det hele startede. Det sker, når bandet gæster Grøn Koncert for første gang siden 2015. I mellemtiden har de rejst verden tyndt og etableret sig som et af verdens bedste livebands, men de glæder sig alligevel til at komme tilbage til det helt særlige fællesskab på Grøn. Grøn Koncert 2018 turneer landet rundt for 36. gang fra den 19.-29. juli 2018.

De har spillet i Madison Square Garden i New York City, leveret den måske bedste optræden nogensinde i USA’s største late night talkshow med Jimmy Fallon og ligget nummer to på Billboard Hot 100-hitlisten med ”7 Years”. Men på trods af den internationale anerkendelse bliver det ganske særligt for Lukas Graham at vende hjem til Grøn Koncert næste sommer.

Forsanger Lukas Forchhammer udtaler i en pressemeddelelse:

Jeg føler, at Grøn Koncert var der, hvor vi virkelig kom ud til den brede danske befolkning. Inden da kendte man os måske fra radioen, men på Grøn blev det en stor fællessangsfest tre år i træk. Det var et utroligt stort kompliment for os. Den energi, som vi fik af at spille Grøn Koncert, var noget, som vi kunne tage med til USA og ud i Europa, hvor vi har spillet turneer lige siden.

Med sig har de hits som ”Ordinary Things”, ”Drunk in the Morning” og naturligvis det Grammy-nominerede megahit ”7 Years”, så mon ikke der er lagt op til endnu en stor fællessangsfest på Grøn Koncert 2018.

Det er dog ikke kun publikum, der kan se frem til, at Lukas Graham optræder på Grøn Koncert for fjerde gang. Bandet selv glæder sig også helt vildt til igen at være en del af det unikke fællesskab, som man finder på Grøn.

Lukas Forchhammer siger:

Grøn skiller sig ud fra andre festivaler på sit sammenhold, fordi man får lov til at spille med de samme folk flere gange og lære dem at kende – især de 7-800 frivillige, der rejser med rundt. Jeg kan godt lide at komme ind på pladsen om morgenen, inden den er fyldt, og gå rundt og snakke med de frivillige, man har lært at kende de forgangne år. Det gør du ikke på andre festivaler, men på Grøn er der en helt særlig respekt mellem de frivillige, publikum og musikerne, fordi vi alle er der for at løfte den samme opgave.

Nyt koncertsted i København

Når Grøn Koncert næste sommer turnerer landet rundt for 36. gang, er det til de samme syv byer som sidste år – med to koncerter i København.

Én ting er dog anderledes næste år, idet den første af de to koncerter i København bliver afholdt på Tiøren ved Amager Strandpark. Den afsluttende koncert afholdes traditionen tro i Valbyparken. Se hele turnéplanen nedenfor.

Grøn Koncert turnéplan 2018:

19/7 – København (Tiøren)

20/7 – Kolding

21/7 – Aarhus

22/7 – Aalborg

26/7 – Esbjerg

27/7 – Odense

28/7 – Næstved

29/7 – København (Valbyparken)

Læs mere på www.groenkoncert.dk.

DEL