Musicalen PRINSEN AF EGYPTEN forlænger igen i Fredericia efter 15.000 solgte billetter

DEL
(Foto: Fredericia Teater )

Når PRINSEN AF EGYPTEN – eller THE PRINCE OF EGYPT – har verdenspremiere på Fredericia Teater til april næste år, bliver forestillingen opsat på både engelsk og dansk. Særligt overvældende har interessen været for at opleve den nye musical på dansk, og allerede her fem måneder inden premieren har forestillingen solgt 15.000 billetter. Det får Fredericia Teater til – for anden gang – at forlænge med yderligere syv ekstraforestillinger.

Teaterchef Søren Møller udtaler i en pressemeddelelse:
”Prisen af Egypten bliver den forestilling, Fredericia Teater har lavet, med flest medvirkende nogensinde. Og kunne man lide Klokkeren, vil man helt sikkert kunne lide Prinsen. Jeg kan slet ikke vente på at dele denne forestilling med resten af verden.”

Manden, der skal få de rekordmange medvirkende til at bevæge sig rigtigt på scenen, er den Trinidad-canadiske koreograf Sean Cheesman, som ikke er en hr.-hvem-som-helst. I løbet af hans imponerende karriere har han blandt andet arbejdet med verdensstjerner som Michael og Janet Jackson, Prince og Britney Spears, mens han på musicalscenen blandt andet har koreograferet shows på West End og i Berlin.

PRINSEN AF EGYPTEN spiller efter den seneste forlængelse til og med den 20. maj 2018 i Fredericia, inden forestillingen året efter drager mod Det Kgl. Teaters Gamle Scene, hvor den har københavnerpremiere den 21. juni 2019. PRINSEN AF EGYPTEN bliver produceret af Fredericia Teater i Universals musicalformat på baggrund af DreamWorks Animations tegnefilmssucces fra 1998.

Billetsalget til de syv ekstra forestillinger åbner i dag, mandag den 4. december 2017, kl. 12.00 på www.prinsenafegypten.dk eller www.fredericiateater.dk.

Læs mere om PRINSEN AF EGYPTEN på www.prinsenafegypten.dk

DEL