Østjyllands Politi efterlyser tre personer efter drab i Randers

DEL
Politifoto

Østjyllands Politi efterlyser i forbindelse med drabet på en 30-årig mand i Randers to mænd og en kvinde fra Aalborg.

Det drejer sig om den 36-årige Mads Anker Stæhr Thorsen, den 19-årige Jonas Jørgensen og den 38-årige Pernille Klarskov Jeppesen.

De mistænkes alle for at have tilknytning til skuddrabet, der blev begået foran Randers Regnskov om aftenen den 22. december.

Østjyllands Politi fik den 23. december assistance fra Nordjyllands Politi til at trænge ind og ransage flere adresser i Aalborg, hvor de tre personer tidligere har opholdt sig. Ingen af de tre befandt sig på adresserne.

– Det er højeste prioritet for os at få fat i de tre mistænkte, og vi efterlyser dem både bredt i Danmark og gennem Interpol, da vi ikke kan afvise, at de er søgt ud af landet. Jeg vil opfordre til, at man straks henvender sig til politiet, hvis man sidder inde med oplysninger, der kan lede os til de mistænkte, siger politiinspektør René Raffo i en pressemeddelelse.

De tre personer, der efterlyses, er alle kendt af politiet i forvejen. Det er Østjyllands Politis vurdering, at der er tale om et internt opgør i det kriminelle miljø, men at det ikke har sammenhæng med en bandekonflikt.

Borgere, der har otplysninger i sagen, bedes ringe 114.

Hvis man ser en eller flere af de mistænkte, skal man straks ringe 112 og holde sig på afstand. Østjyllands Politi vurderer, at de mistænkte kan være bevæbnede og farlige.

Østjyllands Politi giver for nuværende ikke yderligere oplysninger i sagen.