To indbrudstyve anholdt i Middelfart og Svendborg – mange koster fundet

DEL
(Foto: www.politi.dk )

Fyns Politi har onsdag anholdt to indbrudstyve – en i Middelfart og en i Svendborg – for et større antal indbrud.

I Middelfart blev en 38-årig mand onsdag aften anholdt og sigtet for flere indbrud.

Politiet beslaglagde samtidig et større antal koster. Politiet har endnu ikke overblik over de mange tyvekoster, der er fundet, men der er næppe tvivl om, at de stammer fra flere indbrud i Middelfart-området.

Den anholdte sidder i øjeblikket til afhøring, og der er derfor endnu ikke truffet beslutning om, hvorvidt han skal fremstilles i grundlovsforhør.

I Svendborg blev en 22-årig mand anholdt onsdag eftermiddag. Han er sigtet for at have begået ikke færre end 40 indbrud – en del af dem i kælderrum. Også i forbindelse med denne anholdelse, har politiet fundet en større antal tyvekoster. Manden bliver fremstillet i grundlovsforhør torsdag klokken 12.45.

-Vi er selvfølgelig rigtig tilfredse med, at det er lykkedes os at finde frem til de to sigtede. Nu skal den videre efterforskning afdække, hvilke indbrud vi kan knytte dem til – og om de har mere på samvittigheden, end det vi allerede ved, siger politikommissær Finn Wegner, der er leder af Fyns Politis indbrudsgruppe, i en pressemeddelelse.

I forbindelse med begge anholdelser skal politiet nu i gang med at finde frem til, hvor de mange tyverkoster stammer fra. Derefter vil politiet gå i gang med at kontakte de rette ejere, så de kan bliver genforenet med deres ejendele.

DEL